[ English ] جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی خوابگاه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می‌رساند که پیش ثبت‌نام (درخواست) خوابگاه‌های دانشجویی از روز سه‌شنبه ۸ خردادماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح لغایت ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۰ خرداد به‌صورت اینترنتی از طریق سامانه (nds.urmia.ac.ir) فعال خواهد شد. لذا مستدعی است دانشجویان گرانقدر درخواست خوابگاه خود را با توجه به شرایط زیر، ثبت نمایند.

دانشجویان گرامی بایستی ابتدا از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویان (refah.swf.ir) و سامانه (nds.urmia.ac.ir)، هزینه اقامت خوابگاه در ترم‌های گذشته را واریز نمایند.

دانشجویان عزیز پس از واریز هزینه اقامت ترم‌های گذاشته، اقدام به ثبت پیش‌ثبت‌نام در سامانه (nds.urmia.ac.ir) نمایند.

پس از بررسی و تأیید نهایی پیش ثبت‌نام، فرآیند ثبت اقامت در سامانه صندوق رفاه دانشجویان و انتخاب اتاق توسط دانشجو انجام خواهد شد و زمان آن متعاقباً از طریق اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد.

تذکر ۱: بدیهی است در صورت عدم واریز هزینه ترم‌های گذشته توسط دانشجو، پیش‌ثبت‌نام دانشجو در سامانه اتوماسیون تغذیه و خوابگاه ترتیب اثر داده نشده و برای دانشجوی مذکور خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

تذکر۲: مطابق با مصوبات صندوق رفاه دانشجویان و محدودیت ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه، صرفاً به دانشجویان روزانه و با سنوات مجاز تحصیلی - رفاهی (برمبنای سال ورود به دانشگاه) امکان تخصیص خوابگاه دولتی مقدور خواهد بود.

لینک مشروح کامل خبر و فایل‌های راهنما:

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ارومیه