[ English ] جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳

بسمه تعالی

در این مراسم جشن و سرور که به مناسبت عیدالله اکبر عید امامت و ولایت؛ عید غدیر خم روز یکشنبه تاریخ 1403/04/03 در مصلای شهرستان میاندوآب برگزار گردید. مهمان ویژه و سخنران محترم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عاملی امام جمعه محترم استان اردبیل در خصوص ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام و اهمیت واقعه غدیر بیانات مبسوطی ارائه نمودند. شاعرین و مادحین اهل بیت علیهم السلام اشعاری در بیان فضایل امیرالمومنین خواندند. نوجوانان دانش آموز مدرسه علم الهدی شادی خود را با ترانه سرایی در مدح حضرت امیر نشان دادند.

بخش پایانی این جشن معنوی ملبس شدن و عمامه گذاری تعدادی از طلاب حوزه علمیه امام رضا علیه السلام شهرستان میاندوآب به لباس مقدس روحانیت بود که در آستانه عید ولایت بدست مبارک علما و اساتید معظم انجام گردید.